Aktiv Sygemeldt


Hos Hedensted Centrets Sundhedsafdeling har du mulighed for at være aktiv sygemeldt, hvor du bl.a. har mulighed for at deltage på vores holdtræning.

Vores gode samarbejde med Jobcenter Hedensted har bevirket, at vi i tidens løb har trænet rigtig mange sygemeldte.

Vi kan tilbyde et bredt udvalg af ugentlige hold, så som varmtvandstræning, træning i fitnesscenter og meget andet.

På baggrund af en grundig undersøgelse af hver enkelt deltager, udarbejder vi en personlig træningsplan, så alle kan vende tilbage til arbejdsmarkedet så hurtigt som muligt.

Er dette tilbud aktuelt for dig, kontakt da din sagsbehandler på jobcentret, så kan denne hjælpe dig med en henvisning.

 

Det siger brugerne om konceptet:


“HEDENSTED CENTERETS TRÆNINGSLOKALER ER DEJLIG ÅBNE, MED GODE KVALITETSMASKINER TIL ALLE FORMER FOR TRÆNING. DER ER PLADS TIL ALLE SLAGS MENNESKERI ALLE ALDRE OG I ALLE STØRRELSER, OG DE ANSATTE ER RIGTIG GODE TIL AT GUIDE OG HJÆLPE DIG I BRUG AF MASKINERNE, OG I GENEREL TRÆNING. PERSONALET ER I ØVRIGT ALTID SMILENDE OG PROFESSIONELLE, OG DET ER EN FORNØJELSE AT KOMME I CENTERET.PERSONLIGT HAR JEG FÅET RIGTIG MEGET UD AF AT KOMME OG TRÆNE I HEDENSTED CENTERET.


JEG HAR BRUGT BÅDE TRÆNING I VARMTVANDSBASSIN OG SENERE I TRÆNINGSCENTERET, OG HAR ALDRIG FØLT MIG “UDENFOR” SOM I MANGE ANDRE FITNESSCENTRE HVOR MAN KUN SER ALLE DE PUMPEDE FYRE OG DE SMÅ TYNDE PIGER.


JEG TRÆNER FORTSAT I HEDENSTED CENTERET, MEN HAR HAFT STOR GLÆDE AF AT TRÆNE MIG STILLE OG ROLIGT OP I VARMT VAND, OG HAR DEREFTER KUNNET TRÆNE NORMALT.”


MICHAEL