BørneFitness


Teen fitness (10-14 ÅR)

Teenfitness er en sjov, varieret og effektiv træning for både drenge og piger. Holdet varetages af veluddannede instruktører, der sikrer at træningen er tilpasset er tilpasset aldersgruppen. Teen kører tirsdage og torsdage kl. 16-17. Alle er velkomne til at få en gratis prøvetime, som kan bookes på 75891899 eller i receptionen.

 

Træning sammen med forælder

På baggrund af stor efterspørgsel åbner vi nu op for at børn fra 10 år kan træne i centret sammen med en forælder. Træningen gælder styrke- og konditionstræning på 1. sal og ikke holdtræning. Børn fra 10 til og med 14 år skal træne sammen med en forælder, som har ansvaret at barnet overholder retningslinjerne i det træningsprogram, der bliver lagt ved indmeldelsen.

 

Er fysisk træning godt for børn?

Ja! både konditions- og styrketræning anbefales til børn. Det er en myte at styrketræning er skadeligt for børns knogler og led. Tværtimod har styrketræning en række gavnlige effekter på både knogler, muskler og led hos børn. Dog er det vigtigt at børn får lagt et træningsprogram og følger nogle bestemte retningslinjer for at undgå overbelastning.

 

Bemærk: Både Teen Fitness og træning er gratis når man har et familiemedlemskab