Personlig træning


Valget omkring at samarbejde med en personlig træner kan have mange forkellige afsæt. Det kan eksempelvis være træningsoptimering, vægttab, bedre fysisk form, stressreduktion eller en kombination af disse. Personlig træning er kort sagt for dig, der har et mål som du vil nå sikkert og effektivt. Uanset hvad dit udgangspunkt er og hvilke mål du drømmer om at nå, så har vi den viden og de kompetencer, der skal til for at hjælpe dig i gang eller hele vejen i mål.

Vi er alle EREPS-4 certificerede (international personlig træner akkreditering) og flere af os er fysioterapeuter.    

Vi tilrettelægger træningen i samarbejde med dig, så det bliver et skræddersyet træningsforløb, med fokus på netop dine mål, så du ikke knokler forgæves. Træningen vil foregå i dit tempo, men vi vil stadig motivere, guide og presse dig til at nå målene. 

Kontakt os på 25791899 eller på hcfys@svom.dk for en gratis og uforpligtende snak, så finder vi sammen den bedste løsning for dig. 
 

Priser 
Personlig træning pr. time: 650,-

Forårstilbud:
10 x personlig træning: 3995,-
10 x personlig træning 2 personer: 2495,-/pers
 

Life Changer: 3. mdr. intensiv personlig træning. Mere info om Life Changer findes her life-changer folderLæs mere om vores team af personlige trænere herunder:

  

Kasper pt opslag

 

 

 
Mik H. Madsen
EREPS 4-certificeret personlig træner
(Billede og yderligere beskrivelse er på vej)

Helene G. Andersen
EREPS 4-certificeret personlig træner
(Billede og yderligere beskrivelse er på vej)

Marie Marquard
Fysioterapeut

”Træning skal være sjovt, overskueligt, hårdt og give resultater."

 Jeg går meget op i at møde dig, der hvor du er, og sørge for at du får det maksimale ud af træningen uden det bliver uoverskueligt. Mit arbejder ligger netop i at være din personlige træner og derved tilpasse træningen ud fra dig og dine behov.

 Jeg har selv flere års erfaring med træning og brug af kroppen samt undervisning. Jeg nyder at tænkte kreativt og hjælpe folk på rette vej. Ingen kan puttes i kasser og derfor skal træningen også variere fra person til person.

(Billede er på vej)